(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada mamlakatimiz ta’lim-tarbiya tizimida amalga oshirilayotgan islohotlar va oʻzgarishlar, shu bilan birgalikda bosqichma-bosqich amalga oshirilayotgan yangilanish jarayonlari oʻz aksini topishi bilan birgalikda, mustaqillikkacha boʻlgan davrda ta’lim-tarbiya tizimining rivojlanishiga gʻov boʻlib kelgan 12 ta tahliliy asos keltirib oʻtilgan.