(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Maqolada shaxsning huquqiy ijtimoiylashuvi jarayonida davlat va nodavlat tashkilotlarining o‘zaro hamkorligi chuqur tahlil qilinadi. Unda huquqiy ong va huquqiy madaniyatni shakllantirishda ushbu institutlarning o‘rni, hamkorlik shakllari hamda ularning samaradorligini oshirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.