(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Maqolada Odil Yoqubov asarlarida ma’noning implitsiv ifodalanishi yoritilgan. Oʻzbеk tilining oʻziga xos jozibasi, еstеtik kuchi yozuvchi asarlaridan olingan matnlar asosida lеksik va pragmatik implitsivlik asosida tahlilga tortilgan.