(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada Zahiriddin Muhammad Boburning “Boburnoma” asari ta’sirida, undan ilhomlanib yoki foydalanib yozilgan bir nеcha asarlar haqida so‘z boradi. Ularning ta’sirlanish tamoyillari ochib bеriladi.