(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada Samarqand shahrida turizm sohasining rivojlanishi, “Sitora” sayyohlik firmasining tashkil etilishi, korxonaning sayyohlarni ko‘proq jalb etish borasida ijobiy burilishga turtki bergan chora-tadbirlari shuningdek, “Sitora” firmasi turistik faoliyatidagi muhim o‘zgarishlar hamda muammolari masalalari tahliga tortilgan.