(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Maqalada somatikalıq frazeologizmlerdiń payda bolıwı hám qaraqalpaq tilindegi “júrek” komponentli somatikalıq frazeologizmlerdiń úyreniliwine toqtap ótildi. “Júrek” komponentli somatikalıq frazeologizmlerdi izertlegen ilimpazlardıń kitap hám ilimiy miynetlerinen mısallar berilip analizlendi. Qaraqalpaq tilinde somatikalıq frazeologizmlerdi úyreniwde búgingi kúndegi aktual máseleler kórip shıǵıldı.