(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
“Xorazm haqiqati” gazetasi Xorazm viloyatining ijtimoiy-siyosiy hayotini yorituvchi yetakchi ommaviy axborot vositalaridan biridir. Maqolada ushbu gazeta o‘zining boy tarixi, bugungi faoliyati va kelajakdagi rejalariga ega bo‘lib, viloyat aholisi orasida katta obro‘ga ega ekanligi, mamlakatimiz mustaqillik yillaridan keyingi faoliyatining samarasi haqida fikr yuritiladi.