(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada xalq amaliy san’at turlaridan hisoblanmish kulolchilikning jamiyatimiz taraqqiyotida tutgan o‘rni va ahamiyati, kulolchilik leksikasi bo‘yicha amalga oshirilgan tadqiqotlar, Xorazm kulolchilik maktablari hamda kulolchilik leksikasining ayrim xususiyatlari lingvistik jihatdan tahlil ostiga olingan.