(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada etnolekt, sotsiolekt va multietnolekt tushunchalarining sotsiolingvistik jihatlari hamda nemis tilidagi ijtimoiy identifikatsiya jarayonlariga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, maqolada nemis tilida yuzaga kelgan etnolekt va multietnolektlarning jamiyatdagi kommunikativ va identifikatsion roli empirik misollar asosida yoritiladi.