(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Maqoladaraqamlita’limninginsonningxotira,e’tiborvafikrlashkabikognitivqobiliyatlarigata’siriko‘rib chiqiladi.Raqamlitexnologiyalarvaan'anaviyusullardanfoydalangan holda o‘qitilgantalabalaro‘rtasidao‘tkazilgantadqiqotnatijalaritaqdim etildi.Raqamlita’limningafzalliklari, shu jumladan qisqa muddatlixotiravaijodiyfikrlashnirivojlantirish,shuningdek, uzoq muddatlixotiravakontsentratsiyaningpasayishikabikamchiliklaraniqlandi.Ta’imsamaradorliginioshirishuchunraqamlivaan'anaviyyondashuvlardanmuvozanatlifoydalanishzarurligito‘g'risidaxulosa chiqarildi.