(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada “Milliy oilalarda sog‘lom turmush tarzini shakllantirishga ijobiy ta’sir etuvchi omillar, Farzand tarbiyasida avvalo ona ma’lum bir etnotibbiy tartiblarga bo‘ysunishi shart ekanligi, sanitariya va gigiyena talablariga rioya etishning ko‘rinishlari haqidagi ma’lumotlar ochib berilgan.