(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu tadqiqot Turkiya turizm reklamalarida bevosita murojaat va shaxs olmoshlarining pragmatik funksiyalarini o‘rganib, til strategiyalari qanday qilib hissiy bog‘lanish, madaniy identifikatsiya va Turkiyaning mehmondo‘st turistik yo‘nalish sifatida qabul qilinishini kuchaytirishini tahlil qiladi.