(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada xalq o‘yinlaridan foydalanish vositasida talaba qizlarda valeologik madaniyatini shakllantirish tizimi haqida atroflicha ma’lumotlar keltirilgan.