(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Мақолада Қорақалпоғистон Республикада кўп миллатли аҳолининг таркиб топиш тарихи, ушбу ҳудудда яшовчи халқларнинг дўстлик муносабатлари тарихи, мустақиллик йилларида кўп миллатли аҳолининг демографик кўрсаткичлари, миграция жараёнлари ҳақида сўз этилади.