(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada vatanparvarlik tushunchasining mazmun mohiyati yoritilgan. Vatanni sevish uchun bag‘rikenglik kerak. Bunday bag‘rikenglik insonni haqiqiy jasoratga, kerak bo‘lsa jonini fido qilishga tayyorlaydi. Bugungi kunda har tomonlama mukammal ichki ishlar organlari xodimlarini vatanparvarlik ruhida tarbiyalashda ma’naviyat eng ta’sirchan va qudratli qurol vazifasini o‘taydi.