(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
XIII aсрдa яшaб ижoд этгaн, тaсaввуф тaълимoти вa фaлсaфaси ривoжигa беқиёс ҳиссa қўшгaн буюк вaтaндoшимиз Aзизиддин Нaсaфийнинг ҳaёти вa ижoди, илмий мерoсигa oид қисқaчa мaълумoтлaр берилгaн.