(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
O‘zbekiston mustaqillikka erishgach, ommaviy ax-borot vositalari, xususan, matbuot mamlakat hayotidagi o‘zgarishlar va amalga oshirilayotgan islohotlar haqida aholiga ma’lumot yetkazishda hal qiluvchi ahamiyat kasb etdi. Surxondaryo viloyatida ham har bir tuman o‘z gazetasiga ega bo‘ldi. Bu nashrlarda ijtimoiy-siyosiy, ma’naviy o‘zgarishlar muntazam berib borildi.