(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqola fe'llarning leksik-semantik guruhini o'rganish muammosiga bag'ishlangan. Rus tilidagi fe'llarning leksik-semantik guruhlarining turli tasniflari, shuningdek, ularning xususiyatlari ko'rib chiqiladi. Maqolada taniqli tilshunos olimlar tomonidan tilshunoslikning ushbu sohasini o'rganish bo'yicha turli xil tadqiqot yondashuvlari keltirilgan: L.M. Vasilyeva, Yu.D. Apresyan, A.A., Kuznetsova, N.Yu. Shvedova N.Yu va boshqalar.