(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining Xalqaro baholash dasturlari PIRLS VA TIMSS talablari bo‘yicha topshiriqlarni o‘rganish, metodikasini takomillashtirish bosqichlarini ishlab chiqish, shuningdek, xalqaro baholash jarayonidagi muammolar va yechimlari muhokama qilindi.