(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada psixoanaliz ta’limoti asoschisi Z.Freyd qarashlarining mazmun-mohiyati, mijoz-psixolog-psixoterapevt munosabatlarida psixologik metodlarni to‘g‘ri qo‘llay olish hamda psixologik konsultatsiya jarayonida har qanday muammo, patologiya, kasalliklarning asosida mavjud bo‘lgan ma’lum bir psixologik travmani aniqlash va bartaraf qilishning nazariy asoslari keltirib o‘tilgan.