(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada sharq mutafakkirlarining ijodiy faoliyatidagi ta’lim-tarbiyaga oid yondashuvlar xususida qimmatli fikrlar keng yoritilgan. Qadimda Sharq mutafakkirlari tomonidan ilgari surilgan qarashlar hamda g‘oyalar bugungi kunda ham muhim ta’lim-tarbiyaviy manba sifatida o‘quvchi-yoshlar ongi va qalbiga ma’naviy ozuqa berib kelmoqda.