(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’limda o‘quv tarbiya jarayonini kreativ yondashuv asosida boshqaruv jarayonlari haqida ko‘plab ilmiy ma’lumotlar berib o‘tilgan. Bundan tashqari, Oliy taʼlim muassasalarining boshqaruv jarayonlarida kreativ yondashuvlarning integratsiyalashuvi, ularning taʼlim tajribasi va institutsional samaradorligini oshirishga taʼsiriga eʼtibor qaratiladi. Mazkur maqolada turli strategiyalarni, jumladan, qarorlar ishtirokida qabul qilish, moslashuvchan siyosatni loyihalash va texnologiyalardan innovatsion foydalanishni o‘rganib, ijodiy boshqaruv oliy ta’limdagi zamonaviy muammolarni qanday hal qilishi mumkinligini ko‘rsatadi.