(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada boshlang'ich maktabda o'qituvchilarning roli va uning ahamiyati, o'quvchilarga bilim berish, ularning hayotini o‘zgartirishdagi qiyinchiliklari muhokama qilinadi. O‘quvchining yoshi va bilim darajasiga qarab darslarni qanday qilib to‘g‘ri tashkil etish kerakligi, o‘quvchilarni mustaqil, oson harakatchan va alohida izlanuvchan bo‘lishlari uchun juda zarur bo‘lgan yo‘llar va yangi usullar tahlil qilinadi.