(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada sovet hukumatining dinga munosabati va uning zo‘ravonlik siyosati hamda din ahllarining qatag‘on qilinishi bilan bog‘liq ma’lumotlar ishonchli manbalar asosida tarixiy nuqtai nazardan tahlil qilingan.