(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Surxon–Sherobod vohasi aholisining ijtimoiy hayotida oilaning o‘rni hamda oilaviy marosimlar va uning inson hayotidagi ahamiyati yuzasidan tahliliy materiallar berilgan.