(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Afg‘oniston va O‘zbekiston o‘rtasidagi munosabatlar tarixiy va zamonaviy asosda tahlil qilinib, ikki mamlakat taraqqiyoti, siyosiy va iqtisodiy barqarorlikni ta’minlash masalalari yoritilgan. Afg‘oniston va O‘zbekiston o‘rtasidagi madaniyat va ta’lim sohasidagi hamkorlikni mustahkamlash bo‘yicha ishlar ko‘rsatilgan.