(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada oliy oʻquv yurtlarida chet tillarini masofaviy oʻqitishning mavjud muammolarini ikki tomondan: talaba nuqtayi nazaridan va oʻqituvchi nuqtayi nazaridan tahlil qilinadi. Maqolada, shuningdek, shaxsiy oʻqitish va oʻrganish tajribasiga asoslangan holda paydo boʻlgan muammolarni hal qilish yoʻllarini taklif qilishga harakat qilinadi.