(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida kasbiy rivojlanishni takomillashtirish va ta’lim sohasidagi munosabatlar va ishtirokchilar o‘rtasidagi kasbiy deformatsiya (mehnatga moslashish, ko‘nikish) amaliyotining ilmiy va amaliy tadqiqotlariga bag‘ishlangan.