(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада қадимги туркий битиглардаги стереотип бирликлар хусусида гап боради. Хусусан, уруш ва унга оид мотивларни ифодалашда қўлланган стереотип бирликлар тадқиқот предмети ҳисобланади.