(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada muallif tomonidan adabiyot darslarida nasriy asarlarnı o‘qitishda Blum taksonomiyasini qo‘llashning ahamiyati va uning samaradorligi to‘g‘risida ilmiy fikrlar bayon etiladi.