(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada ingliz va oʻzbek advokatlari nutqida qoʻllaniladigan madaniyatga oid iboralar tahlil qilinadi va ularni qoʻllash orqali himoya nutqining ta’sirchanligini oshirish koʻrsatib beriladi.