(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Uch makolada Mustaqillik yillarida Xiva sha'ri tarakkiyoti uchun rasmiy huzhatlarning amaliyotga tadbiq qilish joyi. Konun hujjatlari asosida shaharning hozirgi kundagi holati va rivozhiga hukumat tomonidan qaratilayotgan etibor, Uzbekistan Respublikasi Presidenti, Vazirlar Maxamasining karorlari va davlat dasturlari hamda loyiglarining moqiyat - a hamiyatini tahlil qilish maqsadini kuzlaydi.