(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Jadidlar ochgan “usuli jadid” maktablarida diniy (islomiy) ilmlarni ham, dunyoviy fanlarni ham o‘rgatishga harakat qilgan va maktablar uchun tuzgan o‘quv dasturlariga islom tarixiga oid darsliklarni ham kiritishgan.