(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada sohalararo qo‘llaniladigan terminlar va ularning tasnifi yuzasidan jahon tilshunoslarining fikrlari, lisoniy qarashlari va ilgari surgan g‘oyalari bayon etilgan. Shuningdek, mavzu yuzasidan olib borilgan tadqiqot natijalariga oid xulosalarning ilmiy-nazariy xulosalari misollar asosida tahlilga tortilgan.