(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada psixologik maslahat berishning asosiy bosqichlarining ketma-ketligi tizimli ko‘rsatilgan, maslahat berishda muayyan muammoni hal qilishning o‘ziga xos xususiyatlari,ilmiy va nazariy jihatlari bayoni keltirib o‘tilgan.