(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada shaxsning tuzilishi, shakllanishi va psixologik yetikligini ta’minlashda muhitning, shaxslararo munosabatlarning roli va ahamiyati juda katta ekanligi o‘z ifodasini topgan.