(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy va an'anaviy tadqiqotlarda pragmatikaga alohida e’tibor qaratilgan bo‘lib, ushbu sohaga hissa qo‘shgan taniqli tilshunoslarning pragmatik tushunchasini talqin qilish bo‘yicha bir nechta fikrlar keltirilgan.