(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Task-based yondashuvi ham leksik ko‘nikmani shakllantirishda hamda takomillashtirishda katta ahamiyatga ega ekanligini, shu yondashuv asosida Scavenger hunt texnikasidan foydalangan holda leksik ko‘nikmani takomillashtirish mumkinligi kichik tadqiqot asosida ko‘rib chiqiladi. Shuningdek maqolada 5-sinf maktab o‘quvchilarining leksik ko‘nikmalarini shakllantirishda ushbu texnikaning ahamiyati yoritiladi.