(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada atoqli otlar bilan ifodalangan biblionimlarning leksik-semantik xususiyatlari aniqlangan. Tarixiy va zamonaviy badiiy asarlar biblionimlarining semantik xususiyatlarini tadqiq qilish asosida biblionimlarning lisoniy qirralari yoritilgan.