(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада гендер тарихига оид тадқиқотлар борасида фикр-мулоҳазалар келтирилган. Шунингдек, гендер тарихини ўрганиш бўйича олиб борилаётган тадқиқотлар, уларнинг ўзига хос усуллари ўрганилган.