(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada lingvokulturologiya yo‘nalishidagi til va so‘zlovchi (tinglovchi), til va kommunikatsiya, til va mantiq, til va olamni bilish, til va madaniyat bog‘liqligi masalalari tadqiqiga bag‘ishlangan ishlar tahlilga tortilgan.