(untitled) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Мақола қорақалпоқ фольклоридаги исмларнинг миллий маданий табиятини ўрганишга бағишланган. Исмларнинг халқ тарихи, маданияти, ҳайоти, психологияси ҳақида дарак бериши мисоллар билан асосланган.