FUQAROLIK JAMIYATI G‘OYALARINING MILLIY DAVLATCHILIGIMIZDAGI O‘RNI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek milliy davlatchiligida fuqarolik jamiyati g‘oyalarining o‘rni va amalda tatbiq etilishi misollar orqali ochib berilgan.