AZIZIDDIN NASAFIYNING INSON YARALISHI HAQIDAGI FALSAFIY QARASHLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada XIII asrda yashab ijod qilgan alloma va mutasavvif Aziziddin Nasafiyning hayoti va faoliyati yoritilgan. Shuningdek, allomaning falsafiy-antropologik qarashlari, inson yaralishi borasida qarashlari tahlil qilingan.