“INSON – JAMIYAT – DAVLAT” IYERARXIYASIDA DAVLAT XIZMATCHISI KASBIY MA’NAVIYATINING ROLI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada “Inson – jamiyat – davlat” iyerarxiyasida davlat xizmatchisining kasbiy ma’naviyati haqidagi fikrlar ilmiy jihatdan tahlil etilgan. Shuningdek, “Inson – jamiyat – davlat” munosabatlarini amalga oshirishda kadrlar siyosati bilan chambarchas bog‘liq masalalar, davlat fuqarolik xizmatini ko‘rsatish bo‘yicha malakali kadrlarni tayyorlash va qo‘llab-quvvatlashga e’tibor qaratilgan.