BOʻLAJAK OʻQITUVCHILARDA METODIK TAYYORLIKNI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada boʻlajak oʻqituvchilarda metodik tayyorlikni rivojlantirishning pedagogik-psixologik xususiyatlari, o‘qituvchilarning pedagogik malaka va psixologik tayyorgarlik jihatlari yoritilgan. Shuningdek, ushbu xususiyatlar o‘qituvchilarni samarali pedagogik faoliyatga tayyorlashda va o‘quvchilarga sifatli ta’lim berishda muhim ahamiyatga ega ekanligi haqida ma’lumotlar keltirilgan.