OILAVIY MUHITDA GENDER TENGLIKNI TA’MINLASHNING YOSHLAR MUOMALA MADANIYATIGA TA’SIRI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada oilaviy muhitda gender tenglikni ta’minlashning yoshlar muomala madaniyatiga ta’siri haqidagi ma’lumotlar bayon etilgan. Shuningdek, oilaviy muhitda gender tenglikni ta’minlashning zamonaviy yondashuvlari tahlil etilgan.