OʻZBEKISTONDA FERMER XOʻJALIKLARI, KLASTER TIZIMIDA OLIY MAʼLUMOTLI KADRLARNI TAYYORLASH TIZIMI (SURXONDARYO VILOYATI MISOLIDA) (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligini rivojlantirishda oliy ma’lumotli kadrlarning o‘rni borasida mulohazalar keltirilgan. Shuningdek, Surxondaryo viloyatidagi fermer xo‘jaliklari va klaster tizimi taraqqiyotida malakali kadrlarga bo‘lgan ehtiyojni qondirish borasidagi islohotlar tahlil qilingan.