O‘ZBEK TILIDA KELISHIK KATEGORIYASINING O‘RGANILISH MASALASI VA OLIB BORILISHI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada o‘zbek tilida kelishik kategoriyasining o‘rganilish masalasi va olib borilishi yorqin bayon qilindi. Barcha kelishik kategoriyasi va ularning qanday tarzda foydalanilishi haqida fikr yuritildi. Shuningdek, interfaol metodlardan foydalanildi va tahlil qilindi.