IJTIMOIY-MA’NAVIY MUHIT VA UNGA TA’SIR KO‘RSATUVCHI OMILLAR (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Bugungi globallashuv jamiyat ma’naviy muhiti jamiyatni boshqa sohalariga ham o‘z ta’sirini ko‘rsatishi masalasini ishlab chiqish barcha yoshlarida bu muhim o‘rin tutgani tufayli, jamiyat boshqaruvi ijtimoiy-ma’naviy muhitning huquqiy asoslarini barqaror tarbiyalashi lozim. Chunki, ijtimoiy muhitni zaiflashuviga olib keladigan ko‘plab ma’lumotlarni saqlab qoladi. Maqola mana shu masalada so‘z yuritiladi.